Siguranta calitatii
Transport si montaj gratuit in Iasi
Oferta speciala
Mobila la comanda IasiConfectii metalice de fier forjatConfectii metalice de inox
Comercializam si:
mobila comanda iasi
Ce spun clientii...
fier forjat

Parerile clientilor


"Intreaga echipa a dat dovada de seriozitate si profesionalism, au acceptat si corectat mici observatii, lucru pe care il apreciez. Am dat comanda de: balustrada scara interioara si balustrada balcon. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de adaugat."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Baran Bogdan 2024-02-10
"La colaborarea cu Mobifier-design am apreciat diversitatea si calitatea produselor executate, atentia la detalii, acuratetea finisajelor, respectarea termenelor de executie si, nu in ultimul rand, comunicarea excelenta cu echipa dumneavoastra. Am dat comanda de: mobilier bucatarie, mobilier hol, dressing, biblioteca, mobilier camera copil, canapele extensibile si balustrada de inox. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu avem sugestii la acest capitol"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Florentina si Ion Cojocaru 2024-01-03
"Este o firma care a dat dovada de seriozitate, implicare adevarata si chiar sfaturi pentru a ne ajuta cu proiectarea unui dulap mare pt sufrageria noastra, cu vitrina pentru biblioteca de carti. Ne-au transformat spatiul intr-unul rafinat, cu bun gust si de o calitate apreciata chiar si de necunoscatori. Multumim din suflet!! Recomandam mai departe si altor persoane interesate de o schimbare frumoasa a locuintei. Am dat comanda de: dulap mare pt sufragerie cu vitrina biblioteca. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Cred ca ar fi de un real ajutor angajarea unor tineri cu multa forta pentru ridicarea corpurilor in blocurile clientilor."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Malina Mara Pâslaru 2023-12-20
"Am fost foarte placut surprinsi de echipa dumneavoastra, comunicarea foarte buna si s-au respectat termenele intocmai, iar lucrarea a iesit exact cum ne-am inchipuit, poate chiar mai bine, pretul de asemenea foarte bun tinand cont de calitatea lucrarii si a manoperei. Cu siguranta vom mai apela la dumneavoastra pe masura ce va creste fetita si vom readapta camera ei. Multumim Am dat comanda de: modificare bucatarie, schimbare blat bucatarie si comoda pt camera de copil. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu imi dau seama ce, poate legat de serviciile conexe (de instalare a electrocasnicelor), dar acest aspect nu tine de dumneavoastra."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Cretu Mihai 2023-12-15
"Recomandam cu mare drag, colaborarea a fost una foarte buna si termenele stabilite au fost respectate Am dat comanda de: mobilier fantezie pentru camera de copil. Apreciez la Mobifier-design Iasi seriozitatea."
Sugestii: "Totul a fost conform asteptarilor "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Maria Roxana 2022-10-14
"Foarte prompti, minutiosi si placuti. Se pliaza pe cerintele si nevoile clientului. Am dat comanda de: balustrada de fier. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Pana in momentul de fata nu pot aduce nici o sugestie. Mi-ati placut. "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Bogdan Calin 2022-10-12
"E prima colaborare. Sunt placut impresionata de profesionalismul de care au dat dovada! Am dat comanda de: modificare corp de mobilier plus un blat de comoda. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Am fost destul de multumita pentru o scurta colaborare!"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Elena Ciurila 2022-09-25
"Profesionisti! Am apreciat implicare in proiect, calitatea lucrarii si respectarea termenului de executie! Recomand! Am dat comanda de: mobilier. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Nu stiu ce ar mai putea fi imbunatatit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Dorinisa Straluciuc 2022-06-15
"Echipa Mobifer ne-a oferit solutia optima pentru completarea coltului nostru de bucatarie dovedind profesionalism, experienta si seriozitate. Termenele de executie fixate initial au fost respectate. Toate materialele si instalatiile sanitare sunt de foarte buna calitate. Am dat comanda de: colt de bucatarie, chiuveta, dulapuri suspendate. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu avem obiectii. Multumim pentru serviciile oferite si continuam cu siguranta colaborarea si pentru alte proiecte."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Cristina si Ioan Csengeri 2022-04-26
"Am avut o foarte buna colaborare, sunt foarte multumita de cum s-a lucrat la piesele mele de mobilier la nivelul intregii echipe si anume cu seriozitate, cu responsabilitate, dedicare, cu accent pus pe estetica, pe eficienta, dar si pe respectarea cuvantului dat. Recomand! Am dat comanda de: au fost reparate cateva dintre piesele mele de mobilier. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Nu am sugestii pentru imbunatatiri "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Livia Sarghie 2022-03-05
"Noi am fost foarte incantati de lucrare. Sfaturile primite in momentul in care am decis proiectul au fost foarte utile si le-am apreciat mult. De asemenea, mi-a placut ca s-a respectat data de finalizare promisa si totul s-a realizat cum am discutat in faza de proiect. Rezultatul final a fost peste asteptari. Multumim frumos. Am dat comanda de: mobilier PAL pentru birou si dressing. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Avand in vedere ca am fost foarte incantati, nu am idee ce sa sugerez."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. C. A. 2022-02-07
"Produse de inalta calitate executate cu profesionalism dus pina la arta, acuratete si maiestrie in executie, comunicare eficienta si prompta,lucru facut cu pasiune si daruire sunt doar citeva atribute care descriu sumar experienta cu Mobifer. Va multumesc si va felicit! Am dat comanda de: mobila de bucatarie, dressing, biblioteca-sufragerie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "In calitate de client sunt foarte multumita"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Luminita Labusca 2021-10-23
"Noi am fost foarte multumiti de lucrarile efectuate. As puncta punctualitatea, respectarea termenilor, sfaturile utile pentru a lua cea mai buna decizie, atentia la detalii, grija fata de pereti, lucrurile inconjuratoare lucrarii si cand sunt imbinate cu voie buna si umor dai nota 10. Multumim! Am dat comanda de: scara metalica cu balustrada. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Noi nu am fost in graba insa poate altcineva si-ar dori un termen mai scurt."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Geo Nedelcu 2021-06-07
"Posibilitate de realizare la comanda mobilier intr-un timp scurt. Mobilier de calitate. Am dat comanda de: cadru pat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Nicio sugestie momentan."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Brindusa P 2021-02-02
"Si propunerile firmei si ale noastre au contribuit la buna noastra colaborare. Am dat comanda de: mobilier bucatarie, dormitor si hol. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Timpul de livrare a comenzilor."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Luminita Gradinariu 2021-02-01
"Am apreciat promptitudinea preluarii comenzii, sugestiile oferite la fata locului, calitatea materialelor, a finisajelor si a montajului, precum si faptul ca la final nu au fost doar profesionisti, ci si foarte omenosi, saritori ajutandu-ma cu montajul unor obiecte ce nu faceau parte din comanda. Va multumesc! Am dat comanda de: birou, corp biblioteca si dulap de haine. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Puteti prezenta un catalog cu produse realizate de dvs."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. S. A. 2021-01-21
"Mobila de calitate, firma este super ok, seriosi, de cuvant, puctuali, intr-un cuvant de nota 10. Am dat comanda de: mobila pt dormitor si pantofar. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nimic, sunteti de neinlocuit sunteti geniali"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ratoi Elena 2020-12-08
"Am apreciat calitatea foarte buna a efectuarii reparatiilor mobilierului existent cat si a celui comandat. Recomand. Am dat comanda de: dulap hol baie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Foarte multumita, nu am nimic de reprosat, totul a fost efectuat impecabil!"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Busuioc Elena 2020-11-17
"Sunt incantat de colaborarea cu Mobifier-design. Este o placere sa-i vezi cum lucreaza: masuratori, executie si idei inovatoare. Voi apela totdeuna la ei, cu incredere! Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Aici chiar nu stiu..."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Dan Mihailescu 2020-11-02
"Oameni seriosi si profesionisti. Recomand cu cea mai mare incredere. Am dat comanda de: balustrada de fier forjat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Am fost multumit, nu stiu daca ar trebui imbunatatit ceva."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Sturzu Gabriel 2020-10-21
"Profesionisti in tot ceea ce fac. Bucataria e calitativa, exact cum mi-am dorit sa fie. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Realizarea comenzilor in termeni mai scurti."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Borzin Doina 2020-10-05
"De la crearea design-ul pana la finalizarea produsului, seriozitatea si sfaturile din partea celor de la Mobifier Design m-au impresionat si m-au ajutat sa aleg modelul optim pentru spatiul de care beneficiam. Profesionalismul e la el acasa, cu o nota de voie buna si multa experienta! Recomand 100%! Am dat comanda de: pantofar de pal cu bare de inox. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic in gand. Sunt foarte satisfacuta de serviciile oferite."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Maria C. 2020-10-04
"Am beneficiat de consiliere facuta in mod profesionist, atat in ceea ce priveste designul, cat si in ceea ce priveste materialele si solutiile tehnice. Sunt foarte multumita de calitatea mobilierului si de faptul ca a completat perfect dormitorul si bucataria. Am dat comanda de: doua noptiere, trei corpuri de mobila de bucatarie si o masca pentru centrala termica. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Serviciile sunt de foarte buna calitate!"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Claudia Haulica 2020-09-05
"La momentul oportun, dintre producatorii de mobila, a fost firma care s-a tinut de cuvant la momentul intelegerii, venind acasa, unde cu ajutorul expertului, am restabilit de ce este nevoie in bucatarie. Executat, montat si predat in conditii de excelenia, la pret sub pretul multor producatori de mobila, fara sa compromita calitatea mobilei. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Promptitudine, seriozitate, pret excelent. Comunicarea cu clientul mai directa, in sensul de corectat, daca e cazul, proiectul clientului atunci cand se poate mai ergonomic si mai estetic decat ceea ce a gandit clientul."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Maria Vicol 2020-08-15
"Seriozitate, punctualitate, profesionalism si executie rapida. Am dat comanda de: reparatie mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi seriozitatea."
Sugestii: "Nimic in mod special"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Constantin Malcau 2020-07-28
"Profesionalism, seriozitate, inovatie, raspundere! Echipa a fost mai mult de cum ma asteptam! Multumesc Am dat comanda de: mobila sufragerie, dormitor, bucatarie si cuier. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Totul mi s-a parut ok"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Pandele Elena 2020-07-19
"Suntem foarte multumiti de calitatea si executia lucrarii. Orice detaliu pe care l-am dorit a fost facut posibil. Firma Mobifier-Design are in spate o echipa de profesionisti si oameni foarte placuti. Recomandam cu incredere serviciile lor! Am dat comanda de: mobila bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sa nu schimbati nimic"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Dan Balan 2019-05-30
"O firma care merge pe calitate nu cantitate. Transportul si montajul asigurate de catre firma. Multumim. Am dat comanda de: pat de mijloc, soldat pt carti si o etajera. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "La cat mai multi clienti. "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Crina Ioana 2019-01-17
"In cazul meu, o vizita prealabila pentru efectuarea masuratorilor a fost suficienta, iar montajul a durat si el foarte putin, dupa parerea mea, comparativ cu altii (cateva ore). Aceasta cu toate ca volumul de munca a fost foarte mare. Restul s-a stabilit telefonic, ceea ce pentru mine a fost foarte comod, pentru ca am un program incarcat. Multumesc pentru noua si minunata mea bucatarie! Am dat comanda de: mobilier pentru bucatarie aflata intr-un spatiu ingust, mansardat, plita, cuptor electric, hota, masa si scaune. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Totul e super, inclusiv comunicarea! "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Plugaru Luiza 2019-01-16
"Contact facil, comunicare eficienta, produse de calitate, solutii tehnice si estetice agreabile. Am dat comanda de: poarta si gard de fier forjat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Ar mai trebui sa facem ceva lucrari impreuna, apoi vedem ce."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Constantin - Miluta Mares 2018-09-29
"Sunt extraordinar de multumit de tot ceea ce am comandat. Montaj exceptional si calitatea, deasemenea. Am dat comanda de: mobilier bucatarie, chiuveta, baterie si hota. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Perioada de la comanda pana la montaj sa fie mai scurta."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Veniamin Stanciu 2018-08-28
"Foarte aproape de excelent. Foarte aproape de excelent. Foarte aproape de excelent. Am dat comanda de: mobilier bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea si profesionalismul montajului."
Sugestii: "Colaboratori pentru montaj."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Liuben Bernstein 2018-05-09
"Consultanta de specialitate, respectarea termenului de livrare, montaj complet prin personalul propriu, inclusiv instalatii sanitare, electrice, materiale de calitate Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea si profesionalismul montajului."
Sugestii: "Nu am propuneri cu privire la imbunatatirea activitatii."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Vasile B 2018-04-02
"Suntem foarte multumiti si incantati de colaborarea cu Mobifier-design Iasi. Cerintele noastre au fost respectate intocmai, de la geometrie si materiale pana la culori. In plus, am apreciat sfaturile si sugestiile domnilor de la Mobifier-design, care ne-au ajutat sa facem cele mai bune alegeri si astfel sa obtinem o biblioteca nu numai foarte placuta ca aspect, dar si robusta. Feroneria este de foarte buna calitate, iar montajul a fost executat impecabil. Multumim, si speram sa mai colaboram in viitor. Am dat comanda de: biblioteca (pentru carti). Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu gasesc sa fie ceva de imbunatatit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Oana Arcu 2018-02-04
"Proiectare, sugestie, executie, termen sunt cuprinse intr-un singur cuvant PROFESIONALISM. Viziune aerisita in ce priveste calitatea de la proiect pana la finisajul ultimului amanunt in detaliu,rabdarea,seriozitatea descriu Mobifier-design Iasi. Preturile sunt reale pietii in domeniu atunci cand cauti o mobila executata asa cum ti-o doresti si corespunde standardelor tale si a celor de la Mobifier. Felicitari echipei Mobifier,o alegere inspirata. Un site excelent. Am dat comanda de: mobila de bucatarie si baie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Merita o recunoastere mai larga Mobifier, un PR-extins macar pe zona Iasului."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Sorin Chirica 2018-01-22
"Suntem foarte multumiti ca am apelat la firma Mobifier-design. Calitatea si executia mobilierului a fost excelenta. De asemenea apreciem consultanta si expertiza oferita in privinta alegerii designului ergonomic al pieselor de mobila. Am dat comanda de: mobilier bucatarie, biblioteca cu rol de compartimentare, pantofar, dulap tip soldat, cuiere si oglinda. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu avem nimic de reprosat."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Liviu si Stefania 2018-01-08
"Un raport calitate-pret mai ok decat la alte companii. Recomand produsele si serviciile oferite de companie, se vede profesionalismul si experienta celor care lucreaza, in produsele finite. Am dat comanda de: pat dormitor si masca chiuveta baie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "nu-mi dau seama, par ok asa cum sunt"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Vlad Craciun 2017-12-18
"O parere f buna, aveti multe sugestii intrucat clientii pot alege multe module, nuante...felicitari! O echipa superba! Am dat comanda de: mobilier de bucatarie si hol. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de reprosat, in consecinta nimic nu trebui schimbat."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Felicia 2017-10-29
"PROFESIONISTI! Pentru a doua oara, colaborarea cu Mobifier-Design Iasi confirma seriozitatea, profesionalismul echipei si calitatea executiei. Suntem foarte multumiti de promptitudinea preluarii comenzii, respectarea termenului de livrare si transportul gratuit. Sugestii: Momentan nici o sugestie. Recomand: DA cu toata increderea aceasta firma. Am dat comanda de: mobila . Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nici o sugestie."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Narcisa Balan 2017-05-15
"Echipa de profesionisti autentici: intuitie si creativitate in descoperirea celor mai bune modele, maini de aur la montaj, simbioza perfecta intre o tehnologie avansata si un simt artistic deosebit! Felicitari! Am dat comanda de: mobilier living: dressing, biblioteca etc. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sincer, nu vad ce. Sper sa faceti scoala, sa cresteti ucenici buni."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Fam. Grigore Cifor 2016-11-08
"Mobifier-design Iasi, firma serioasa, firma care ne respecta. Am dat comanda de: mobila pentru apartament cu o camera. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nimic de imbunatatit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Nelu si Narcisa Balan 2016-08-08
"O firma serioasa, atenti la detalii. O firma care se respecta si ne respecta. Am dat comanda de: mobila dormitor. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu este necesara nici o sugestie in acest sens. Sunteti buni si seriosi, atat doar... sa ramaneti asa cum va stim. "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Liliana Rosca 2016-06-03
"Serviciile Mobifier - Design Iasi sunt marcate de inalt profesionalism. Este o incantare sa intri in relatie cu oamenii sai de mare calitate. Am dat comanda de: dressing. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Un PR mai "agresiv", promovarea serviciilor prin media, pliante etc."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Constantin Gherghesanu 2016-05-07
"Mi-a placut foarte mult raspunsul prompt pentru ofertare, faptul ca au avut sugestii foarte pertinente. Produsele au fost realizate profesionist. Am dat comanda de: mobila de bucatarie si dulap sub scari. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sa le pastrati la acelasi nivel!"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Raluca P 2016-04-12
"Colaborarea cu firma Mobifier-design Iasi a fost rezultatul unei optiuni personale in urma navigarii pe Internet. Nu am regretat selectia facuta, deoarece m-am convins ca aceasta firma este reprezentata de o echipa foarte serioasa, care respecta termene si standarde ridicate de executie si garanteaza calitatea si design-ul produsului finit. Din aceste considerente i-am acordat capital total de incredere si o recomand fara nici o ezitare celor care ma cunosc si tuturor acelora ce-si doresc ca spatiul lor de locuit sa capete un plus de valoare atat din p.d.v. estetic cat si functional. Am dat comanda de: mobilier de bucatarie si aparate electrocasnice incorporabile. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am sugestii pentru o firma specializata care a ajuns la acest nivel de reprezentare si apreciere fiindca, in mod cert, a tinut cont, de-a lungul timpului, sa elimine din munca ei tot ceea ce beneficiarii au mentionat ca fiind de nedorit in relatiile cu clientii. "
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Rodica Mihai 2016-03-28
"Pentru modelul pe care mi l-au facut, sunt foarte multumit! Cu incredere recomand Mobilier-desing Iasi! Va intrece asteptarile voastre! Am dat comanda de: mobila. Apreciez la Mobifier-design Iasi profesionalismul montajului."
Sugestii: "Termenul de montare sa fie cat mai mic. Totodata sa mai sunati din cand in cand pentru anumite confirmari ale desing-ului."
Ne-ar recomanda si altor persoane: poate. Stroie Lucian 2016-02-20
"Profesionisti, au respectat termenul de livrare, comunicare prompta si bineinteles calitatea produsului finit este indiscutabila. Am dat comanda de: mobilier bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Mai multe optiuni de culoare la blat si mai multe modele de accesorii pe stoc."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Adina 2016-02-19
"Am apreciat in mod deosebit calitatea produselor, punctualitatea si amabilitatea cu care am colaborat, sugestiile profesioniste. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Cred ca s-ar putea imbunatati colaborarea cu instalatorii."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ignat Carmen 2016-02-04
"A fost o mare placere sa colaborez cu firma Mobifier-design Iasi si pe viitor stiu unde voi apela cand va fi nevoie. O firma serioasa ce respecta deadline-ul propus initial si satisface 100% cerintele clientului, venind cu mici imbunatatiri la fata locului. Sunt foarte multumita de mobila ce am achizitionat-o. Imi lumineaza apartamentul si ma aduce cu gandul la cei doi oameni superbi ce au confectionat si montat intraga lucrare. Felicitari, o treaba excelent facuta! Am dat comanda de: mobila de sufragerie, camera tineret, coltar baie si dulapior suspendat, masuta de cafea. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de adaugat. Totul s-a efectuat ca la carte si sunt foarte multumita."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Maria Dumitriu 2016-01-10
"Sunt foarte multumita ca am avut ocazia sa intalnesc o echipa care se defineste prin seriozitate, punctualitate si profesionalism. Am dat comanda de: mobilier bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de reprosat."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Petronela Spiridon 2015-11-10
"O colaborare frumoasa, bazata pe incredere si respect profesional Am dat comanda de: mobilier PAL. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "In urma colaborarii nu gasesc anumite aspecte de imbunatatit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Bozbiciu Teofil 2015-09-15
"O colaborare foarte buna: comunicare, flexibilitate, grija la detalii. Am dat comanda de: mobila de bucatarie, dulap biblioteca. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sunt servicii de calitate. Pastrati-le ca atare."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Alina P. 2015-08-07
"O echipa de profesionisti, promptitudine si seriozitate, lucrarile vin la pachet cu bonusuri foarte bune, un plus in privinta asta. Am dat comanda de: mobilier de camera. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Ar fi extraordinar sa se includa un ajutor pentru transport, mai ales pentru cei care locuiesc la etajul 3-4:)"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Dorina Scarlat 2015-07-07
"In prezent, gasesti cu mare greutate o firma ca aceasta, care sa-ti ofere atat produse, cat si lucrari de inalta calitate, la un pret accesibil. La sfarsit, constati probitatea profesionala si generozitatea; eu pot sa afirm ca mi-am gasit niste prieteni sinceri, nu doar ca mi-am rezolvat o problema. Am dat comanda de: balustrada din inox pentru scara interioara a imobilului. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Recomand mentinerea calitatii si a standardelor de exigenta prezente la aceasta firma, indiferent de situatiile manifestate la alte firme de profil."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Emil Ipate 2015-06-26
"O echipa asa cum ar trebui sa fie: seriozitate, profesionalism si disponibilitatea la ideile clientilor. Urmeaza sa mai colaboram si pentru alte categorii de mobilier. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi seriozitatea."
Sugestii: "Momentan nu pot sugera nici o imbunatatire."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Bogdan Bucos 2015-03-13
"Am fost foarte multumita de promptitudinea cu care mi-au raspuns solicitarii, de respectarea termenului de livrare, de calitatea executiei si montajului. O firma serioasa din toate punctele de vedere. Am dat comanda de: mobilier pentru baie si balcon. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nimic. Totul este foarte bine."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Cuciureanu Claudia 2015-02-11
"Am apreciat calitatea prelucrarii pal-ului, atentia la detalii, dar si modul de preluare a comenzii cu toate detaliile si oferirea de sugestii. Felicitari! Am dat comanda de: mobila pal. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Nu am sugestii, desi initial nu am fost multumit de termen."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Laurentiu G 2014-12-31
"Speram sa continuam colaborarea.Dupa proiecte mai laborioase vom reveni cu noi opinii. Am dat comanda de: pat copii. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Dupa proiecte mai laborioase vom reveni cu noi opinii."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Adrian B 2014-11-22
"Colaborarea a decurs foarte bine, totul s-a desfasurat conform asteptarilor, pretul a fost ok, iar serviciile de calitate. Toate "ingredientele" pentru o colaborare reusita si pentru o firma serioasa! Multumesc! Am dat comanda de: mobila de sufragerie oglinda / cuier hol. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Cum totul a mers ok, nu pot face nicio recomandare aici."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Cristi M 2014-11-19
"Despre aceasta firma pot sa vorbesc numai cu cuvinte de lauda. Este o firma serioasa, prompta, cu calcule foarte rapide si profesionista. Va voi recomanda tuturor prietenilor mei, deoarece ati facut o treaba extraordinara. Am comandat mobila de bucatarie si mobilier pt hol si balcon si pot spune ca e totul la superlativ, mobila e foarte eleganta si foarte profesionist lucrata in amanunte. Am apreciat foarte mult sfaturile si implicarea dumneavoastra in realizarea dorintelor mele. Pretul e foarte corect avand in vedere calitatea produselor si seriozitatea de care ati dat dovada.Prin urmare recomand cu caldura firma Mobifier, apelati cu incredere si nu veti regreta. Am dat comanda de: mobila de bucatarie cu electrocasnice incorporabile,mobilier pentru hol,mobilier pentru balcon. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de reprosat, numai cuvinte de lauda"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Popescu Diana 2014-11-04
"Am facut mobilierul de bucatarie cu Mobifier-design Iasi. Mi-au lasat impresia de profesionisti, mi-a placut ca am primit indicatii si sfaturi utile despre cum sa fie mobila, au fost seriosi in privinta termenului lucrarii etc. Mai pe scurt, nu prea am ce sa le reprosez. Ca dovada ar fi faptul ca i-am recomandat si parintilor mei care au facut mobila la comanda tot cu dumnealor si probabil pe viitor voi mai apela la serviciile dumnealor. Am dat comanda de: mobilier bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu stiu ce ati putea imbunatati, probabil stiti aceasta dvs."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Sergiu Suman 2014-10-13
"Sunt foarte multumita de calitatea materialelor din care a fost facuta mobila, precum si de asamblarea si reglajele facute "la milimetru". De asemenea, sfaturile domnilor de la Mobifier au fost foarte competente si mi-au adus in vedere aspecte la care nu m-am gandit, dar care erau destul de importante pentru intretinerea si pentru folosirea mobilei (accesul la robinetul de gaz amplasat in spatele unui corp, eventualul montaj al unei hote etc.) Am dat comanda de: Mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "S-a mai intamplat ca "dupa ora 1" sa se transforme in "dupa ora 2" si as fi preferat sa stiu de la inceput acest lucru pentru ca sa imi pot planifica si alte activitati, insa acesta e un aspect minor."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Teodora 2014-09-23
"Totul la superlativ, calitatea lucrarii ireprosabila, pret corect, profesionalism si seriozitate. Sunt foarte multumit de alegerea facuta. Recomand tuturor celor ce doresc un mobilier de calitate la un pret avantajos, executat de profesionisti adevarati. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Serviciile dumneavoastra sunt deja la un nivel ridicat, iar, daca veti considera ca ceva trebuie imbunatatit, sunt convins ca o veti face."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Cristi Zaborila 2014-07-23
"Alegerea acestei firme pentru a ne realiza mobila de bucatarie a fost mai mult decat inspirata. Seriosi, profesionisti care, cu adevarat, pun suflet in orice lucrare si vin in ajutorul clientului cu sugestii si idei din cele mai utile. Va recomand cu incredere sa apelati la ei. Am dat comanda de: mobila bucatarie si masa. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nimic, sunt multumit de serviciile Mobifier."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ilie Vasile 2014-06-17
"Am lucract cu aceasta firma. O recomand deoarece sunt niste profesionisti seriosi, prompti, si au grija la detalii, ceea ce este foarte important. E foarte placut sa lucrezi cu ei, si m-am bucurat ca am impletit ideile mele cu ale dumnealor...ceea ce inseamna ca toata lumea este multumita. Imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme. Am dat comanda de: mobila de sufragerie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nimic."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Liliana R 2014-05-10
"In primul rand cred ca cel mai important a contat implicarea dvs. in proiectele pentru fiecare camera in parte. Deasemenea ideeile si modul in care s-a discutat pe fiecare tip de prods in parte a fost benefic, si a ajutat la construirea si realizarea unei mobile de bun gst. In privinta nivelului de calitate, nu ma pot declara decat foarte satiisfacut. Modul cum a fost realizat montajul si rabdarea dvs. cu privire la problemele legate de montaj sunt un punct forte. De asemenea consider ca intotdeauna trebuie sa ii eplici clientului si care este parerea ta ca profesionist ceia ce este un lucru benefic pentru el. Recomand cu placere si la alte persone oricand Mobifer, pentru ca am fost multumit de calitatea lucrarii efectuate si de punctualitatea si profesionalismul Mobifer. Am dat comanda de: mobila de bucatarie, dressing, mobila camera zi, mobila dormitor, pat, birouri, mese. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Hmmm, cred ca nu prea multe...."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Sardariu Costel Cristinel 2014-04-28
"O gramada de pareri bune pe site'ul asta. M-am luat dupa ele si acum am sansa sa adaug si eu una :). Mi-am dorit o mobila de bucatarie creata de mine, comform trebuintelor. Am cerut oferte de pret la aproximativ 24 de firme din Iasi prin email si am ales sa materializez discutiile purtate cu Mobifier-Design, intrucat au raspuns prompt cererii mele, au folosit mijloace de comunicare ce-mi convin - email si telefon, au inteles specificatiile intru totul, au facut o oferta competitiva, au estimat termenul de livrare intr-un mod realist, si au pus accent pe calitate si garantie, sfatuindu-ma ferm impotriva unor decizii structurale proprii. Am continuat prin a-i primi in apartament pentru a confirma designul piesei de mobilier. Tot atunci am luat decizia de a-mi mobila si holul cu ajutorul lor. Pe parcurs, si mai ales in faza de final(montajul), mi-au aratat felixibilitate si capacitate de adaptare, cerintele mele fiind ascultate si respectate. Mobila a iesit exact asa cum mi-am dorit si, pe langa asta, au lucrat-o cu grija, fiind atenti la detalii. :) Toate muchiile sunt fine si placute la atingere (slefuite manual, se pare). M-au suprins prin proactivitate, anticipand modul in care eu ma voi folosi de usi si sertare: au inclus sisteme inteligente ce minimizeaza uzura in timp si imbunatatesc functionalitatea. DA...i-as recomanda altora si, cu siguranta, voi mai apela la ei. Am dat comanda de: Mobila de bucatarie si hol. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Luand in considerare toate aspectele, nu gasesc lucruri de imbunatatit. Nimeni nu-i perfect, dar sugestiile pentru imbunatatire vor veni, cel mai probabil, din interiorul echipei dumneavoastra :)"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Bogdan Catrinescu 2014-03-18
"Colaborarea cu Mobifier Design a fost foarte buna, comanda a fost realizata intr-un timp scurt si am fost foarte multumita de calitatea patului. Recomand tuturor sa apeleze la serviciile dumnealor cu incredere. Pe langa calitatea produselor, vor intalni niste oameni aparte, si ma refer la faptul ca se simte ca isi fac meseria cu dedicare si iubire si pun pe primul plan clientul. Am dat comanda de: pat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu stiu, nu am observat niciun aspect negativ."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Andreea Musca 2014-02-25
"Initial am dorit sa cumparam mobila din magazin dar dupa ce am vazut ca, cel putin la mobila din PAL, mai toate sunt o apa si un pamant in ceea ce priveste calitatea, ne-am hotarat sa cautam o firma care produce mobila la comanda. Am gasit acest site si am zis sa incercam. Nu am regretat :) Avantaje: - puteti veni cu designul dorit - aveti acces la materiale de calitate (atat PAL/MDF cat si accesorii gen balamale) - asamblarea se face cu simt de raspundere - mobila se va potrivi perfect in casa fiind facuta pe dimensiunile potrivite - nu dati bani pe un brand ci pe calitate. Recomand cu caldura. Am dat comanda de: mobila pentru living si rafturi pentru dormitor. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sa colaborati cu niste baieti care sa ajute la urcatul mobilei in casa."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Stefan Balmus 2014-02-14
"Sunt foarte multumita de colaborarea cu firma Mobifer-design Iasi. Mobilierul comandat este la nivelul asteptarilor, lucrat cu atentie, finisajele si accesoriile sunt de buna calitate, iar montajul este executat cu multa minutiozitate. Am dat comanda de: mobilier bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Scurtarea timpului de executie. Asigurarea transportului gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Silvia S 2013-11-10
"Inainte de a alege Mobifier ca firma colaboratoare am avut mai multe oferte. Am ales sa lucram cu aceasta firma deoarece ne-au inspirat incredere. S-au pliat pe programul nostru atunci cand am sunat pentru masuratori si proiect. Am primit pretul proiectului pe loc iar termenul de livrare a fost respectat. Montajul a fost profesionist iar mobila s-a potrivit perfect fara a fi nevoie de alte retusuri. Recomand cu incredere Mobifier pentru cei interesati de calitate si preturi accesibile Am dat comanda de: bucatarie in forma de L. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Momentan nu am nimic de reprosat"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Pascal Irina 2013-11-05
"Am dat cheile apartamentului reprezentantului firmei, am plecat in concediu si la intoarcere am gasit toata mobila si electrocasnicile montate, draperiile si storurile puse la geamuri, aerul conditionat montat si instalatia sanitara functionala. Ce iti mai poti dori de la o firma care iti da casa la cheie si totul arata impecabil? Am dat comanda de: mobila din mdf pentru intreg apatramentul cat si electrocasnice, draperii, storuri si aer conditionat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Sunt foarte multumit si asta spune tot."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Robert C 2013-10-11
"Am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv cu putinta. Sunt foarte multumit de produsul achizitionat, de executia si finisajul acestuia. Montajul s-a efectuat corect cred, de vreme ce produsul final a iesit perfect. Pretul oferit il consider corect in concordanta cu calitatea produsul livrat. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Din punctul meu de vedere, as recomanda un timp de executie mai scurt, si o mai mare atentie la micile detalii, (de ex. la livrarea tuturor accesoriilor comandate)."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Sebastian Rosu 2013-09-02
"Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor dvs., de relatiile oferite, legate de rezistenta in timp a materialelor, precum si de alte sfaturi utile, de profesionalismul de care dati dovada, dar si de naturaletea si modul calm si atat de cald cu care comunicati cu clientul. Recomand tuturor serviciile dvs.! Ceea ce mi-am propus, dupa cum mi-am imaginat, este deja la mine in camera, fara batai de cap, foarte practic, elegant si super comod! Pe scurt: Calitate ireprosabila si oameni cu suflet MARE! Tot respectul... Am dat comanda de: pat cu sertare. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu am nimic de adaugat. Sunt foarte multumita de tot."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Croitoru Mihaela 2013-08-18
"In cateva cuvinte: profesionisti, seriosi, calitate excelenta a mobilierului. Am apreciat in special rapiditatea executarii mobilierului si eforturile depuse pentru finalizarea comenzii. Multumim mult si speram sa colaboram si in viitor. Am dat comanda de: mobila de bucatarie, coltar, masa de bucatarie si hota. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu avem sugestii in acest sens."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Loredana Alaiba 2013-07-07
"Doi profesionisti in design si producere de mobilier. Ne-au ajutat in alegerea culorilor si a designului, au montat totul la fata locului incadrand perfect mobilierul cu spatiile incaperii. Recomand cu placere si altor persoane, momentan asteptam sa produca o noua comanda pentru mobila de hol :) Am dat comanda de: mobila de sufragerie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Doar timpul e singurul inconvenient, dar acesta nu depinde de noi :)"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ghimici Razvan 2013-05-19
"O impresie foarte buna. Sper sa colaboram in continuare. Rapizi si eficienti. Am dat comanda de: dressing dormitor. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Sugestii: "Deocamdata, nu am sugestii in acest sens."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Toderita Lavinia 2013-05-15
"Sunt foarte multumit de colaborarea pe care am avut-o cu profesionistii Mobifier-design. Apreciez, in primul rand, calitatea umana de care dau dovada acestia si, bineinteles, produsele de calitate pe care le executa. In mod sigur, pe viitor, cand voi mai avea nevoie de mobilier la comanda, voi apela la ei. Am dat comanda de: comoda hol, oglinda hol si soldat baie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu stiu daca e ceva de imbunatatit....din punctul meu de vedere totul a fost bine asa cum a fost."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Romica Berbeneciuc 2013-04-19
"In opinia mea, sunteti o firma serioasa, de profesionisti. Sunteti foarte buni si niste oameni de treaba. Am dat comanda de: mobila bucatarie, dressing, birou, biblioteca. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Nu ar trebui sa imbunatatiti nimic. Un lucru care merge bine nu trebuie schimbat."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Tobol Razvan 2013-04-11
"Deosebite aprecieri pentru profesionalismul si amabilitatea echipei, inclusiv pentru utilitatea sfaturilor primite! Multumiri! Am dat comanda de: dresing, oglinda hol si masca de chiuveta. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Sugestii: "Se spune ca mereu este ceva ce merita imbunatatit, dar, sincer, as fi bucuros daca relatiile cu alti reprezentanti de servicii s-ar desfasura in acelasi cadru de profesionalism si incredere!"
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Eugen Voicu 2013-04-09
"Va multumim pentru sfaturile primite privind achitionarea mobilei. Experienta dvs se reflecta in calitatea produselor si a montajului excelent. Acesta este doar inceputul unei frumoase colaborari. Am dat comanda de: bucatarie, dressing si cuier. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Felicia si Ionut Iacob 2013-04-01
"O firma serioasa. Lucrarea a fost facuta la timp si cu professionalism. Multumim! Am dat comanda de: scara interioara cu balustrada de inox si trepte de lemn stratificat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ionela si Remus Lazaroaia 2013-04-01
"Personal serios, lucrare calitativa, timp scurt, montaj gratuit si responsabil, deschisi la comunicare si la ideile clientului, pret rezonabil!!! Am dat comanda de: mobila bucatarie, dulap hol. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Panzaru Diana 2013-01-23
"Daca ceea ce va doriti este o mobila frumoasa, executata cu multa pricepere si care sa se incadreze perfect in spatiul dvs, apelati cu incredere la aceasta echipa de profesionisti. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti,asa cum suntem si noi. Am dat comanda de: corpuri mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Angela 2012-12-15
"Sunt foarte multumit de calitatea serviciilor. Dmn-ul Inginer este foarte atent la detalii, schite. Am dat comanda de: dulap, debara. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Igor Malasevschi 2012-11-19
"O echipa deosebita formata din 2 oameni profesionisti care isi respecta clientul si dorintele acestuia. Am dat comanda de: mobilier bucatarie, hol ,dormitor, balcon. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Suzana Alexandru 2012-09-14
"Oameni de o extraordinara calitate: inteligenti, meticulosi, seriosi, de cuvant, intr-un singur cuvant - OAMENI Am dat comanda de: aer conditionat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ciprian Rezus 2012-08-29
"Sunt una din norocosii care, cautand pe internet o firma ce realizeaza mobila la comanda, am avut buna inspiratie sa aleg Mobifier-design. Am ramas placut impresionata de seriozitatea, calitatea materialelor si in primul rand calitatea umana. M-am bucurat de sfaturi profesioniste, raspuns la orice intrebare, design placut si solutii practice. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Calina A. 2012-08-24
"Calitatea produselor nota 10, proiectare nota 10, timp executie nota 8, colaborare nota 10. Va multumesc. Am dat comanda de: banca si ornament fier forjat pt plante. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Tudor Afusoae 2012-08-22
"Consider ca am facut alegerea cea mai buna colaborand cu dumneavoastra, mobila fiind exact cum mi-am dorit-o (cu mentiunea ca in realitate arata mai bine decat in pozele de pe site). Imi place ca intotdeauna aveti solutii pentru toate, iar recomandarile le gasesc practice si profesioniste. Astept cu nerabdare dressingul! Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Andrei 2012-05-16
"Am fost multumit de calitatea produselor, de ideile oferite pentru amenajare precum si de montaj. Toate au fost conform celor agreate. Recomand Mobifier-design Iasi. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ciprian P 2012-05-15
"Colaborarea a fost una dintre cele mai bune, avand in vedere calitatea produselor si mai ales cea umana. De cele mai multe ori, un specialist poate sa raspunda solicitarilor unui client fara prea mari probleme, insa calitatea pe care am pretuit-o eu, personal, la echipa Mobifier-design, a fost apropierea si seriozitatea cu care au abordat lucrarea. Facand parte din tabara "novicilor" la capitolul mobila la comanda, m-am bucurat ca am primit sfaturi si recomandari dintre cele mai utile. Va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa avem o bucatarie foarte vesela! :) Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului si seriozitatea."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Marilena 2012-05-15
"Initial, am testat calitatea lucrarilor printr-o comanda mai mica, dupa care am avut incredere sa comand si bucataria din MDF lucios. Montajul foarte profesionist s-a realizat chiar mai devreme de termenul stabilit. Doresc sa continui colaborarea si pentru executia unei scari interioare din fier forjat. Am dat comanda de: mobila de bucatarie si baie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Ovidiu C 2012-05-10
"Dupa realizarea exacta a mobilierului conform proiectului dat si montajul acestuia in conditii delicate de structura a peretilor, m-am convins de profesionalismul acestei firme si am comandat ulterior o balustrada de fier forjat si un dressing cu usi culisante, executat in nuantele si dimensiunile spatiului destinat. Am dat comanda de: mobila de sufragerie si o balustrada de fier forjat. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Alexandru I 2012-05-03
"Am fost foarte multumit de calitatea produselor comandate. Totul a fost transportat in bune conditii si s-a montat la fata locului foarte repede. Pot sa spun ca a meritat sa fac comanda la aceasta firma si o recomand cu incredere la toata lumea. Chiar am sa mai dau comanda si de alta mobila pentru ca este intr-adevar o firma profesionista. Multumesc inca odata pentru serviciile dvs. Va doresc cat mai multe comenzi. Am dat comanda de: camera de tineret cu canapea extensibila si mobila de bucatarie . Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Laurentiu Ion 2012-02-16
"Sunt foarte multumita de serviciile firmei si doresc colaborare si pentru proiectele mele ulterioare. Am dat comanda de: mobila de bucatarie. Apreciez la Mobifier-design Iasi calitatea, profesionalismul montajului, seriozitatea si transportul gratuit."
Ne-ar recomanda si altor persoane: da. Elena Ignat 2012-02-15