Siguranta calitatii
Transport si montaj gratuit in Iasi
Oferta speciala
Mobila la comanda IasiConfectii metalice de fier forjatConfectii metalice de inox
Comercializam si:
mobila comanda iasi
Ce spun clientii...
fier forjat

Cum comand?


Varianta 1 - fara costuri


1. Ne trimiteti prin email (mobifierdesign@yahoo.com) o schita cat mai clara cu ceea ce doriti. Schita trebuie sa cuprinda cat mai multe informatii, precum dimensiunile corpurilor (lungime, latime si adancime), culoarea materialelor, accesoriile dorite, modul de prindere etc.
2. In cateva ore, maxim 24 de obicei, va calculam si trimitem oferta pe email.
3. Dupa ce primiti oferta, va asteptam sa ne contactati pentru a fixa o intalnire intre dumneavoastra si specialistii nostri, ca sa stabilim toate detaliile (alte amanunte pe care poate le-ati omis in schita, timpul de executie, data livrarii si montarii comenzii etc.) si sa platiti avansul de 60%.
4. Dupa plata avansului, daca este necesar, venim la dumneavoastra acasa ca sa facem masuratorile finale.
5. In ziua stabilita pentru livrare si montaj, noi va vom contacta cu cateva ore inainte sa plecam cu marfa catre dumneavoastra.
6. Restul de 40% din valoare se plateste in momentul livrarii, iar apoi se efectueaza montajul.

Varianta 2


1. Ne contactati la telefon si ne dati adresa exacta, iar apoi noi trimitem un specialist acasa la dumneavoastra pentru masuratori. Pentru acest serviciu se plateste, specialistului care vine, o taxa de 100 lei daca locatia e in Iasi. Daca locatia nu este in Iasi, pretul se stabileste in functie de distanta. Taxa se va scadea din pretul comenzii.
2. Daca totul este ok, achitati avansul (60% - 100 lei) la specialistul nostru.
3. In ziua stabilita pentru livrare si montaj, noi va vom contacta cu cateva ore inainte sa plecam cu marfa catre dumneavoastra.
4. Restul de 40% din valoare se plateste in momentul livrarii, iar apoi se efectueaza montajul.

Varianta 3


1. Veniti la sediul nostru, unde va oferim consultanta tehnica de specialitate in vederea executarii mobilierului dorit. Pentru acest serviciu se plateste o taxa de 100 lei, taxa care se va scadea din pretul final al lucrarii.

Modalitati de plata


Prin transfer bancar sau online cu cardul.

Nu exista costuri ascunse!