Siguranta calitatii
Transport si montaj gratuit in Iasi
Oferta speciala
Mobila la comanda IasiConfectii metalice de fier forjatConfectii metalice de inox
Comercializam si:
mobila comanda iasi
Ce spun clientii...
fier forjat

Intrebari frecvente


Ce inseamna produs standard la mobila?

O explicatie detaliata gasiti aici.

Puteti executa mobilier si confectii metalice dupa proiectul propus de arhitectul meu?

Sigur! Lucram dupa orice proiect. Comanda va respecta intocmai materialele si cerintele dvs.

Asigurati transportul si montajul la adresa mea?

Transportul si montajul produselor sunt gratuite in orasul Iasi. Transportul se discuta si plateste separat pentru distante mai mari.

Unde pot vedea ce culori si modele de materiale aveti?

Puteti viziona paletarul nostru de culori dand click aici.

Oferiti si servicii complete? Ce presupune asta?

Sigur! Ne contactati telefonic si stabilim o intalnire. Venim la dvs., vizitam toate camerele si incepem sa schitam viitoarea mobila. Dupa ce desenul prinde forma finala, trecem la alegerea materialelor. Gama de materiale este foarte larga, de aceea ne adaptam cerintelor dvs. cat si bugetului alocat. Ca mobila sa fie cat mai utila, usor de accesat, silentioasa si eleganta, ii asortam o serie de accesorii de buna calitate care, de fiecare data, fac o mare diferenta intre o mobila la comanda si una de serie. Apoi stabilim un termen de executie de comun acord. In acest interval de timp, pana cand mobila la comanda este gata, programam lucrarile de amenajare a apartamentului, incepand cu instalatia electrica, sanitara, montajul aerului conditionat, a centralei termice, a corpurilor de iluminat, iar la sfarsit a perdelelor, draperiilor si storurilor. Mobila la comanda se monteaza ultima pentru a evita prafuirea, zgarierea sau lovirea acesteia. Aerul de proaspat si curat al lemnului aduce un colt de natura in casa dvs., care trebuie sa fie impecabila inainte de montaj. Montajul se realizeaza cu foarte mare atentie pentru a nu se deteriora sau murdari atat mobila cat si lucrurile inconjuratoare. La sfarsit va chemam sa luati in primire apartamentul, fara ca timpul sa va fi fost afectat de activitatea noastra. Va predam cheile, puse la dispozitia noastra pe toata perioada montajului, si va dorim o viata plina de armonie in cuibusorul mult visat, acum in stare de folosinta maxima.

Comercializati si alte produse sau lucrati doar mobila si confectii metalice?

Noi suntem si distribuitori de scaune, saltele ortopedice, chiuvete si electrocasnice incorporabile.

De ce sa cumpar electrocasnice, saltele si scaune de la dumneavoastra?

Beneficiaza de reduceri avantajoase clientii care, pe langa comanda de mobilier sau confectii metalice, doresc sa achizitioneze si alte produse comercializate de noi.

Produsele prezentate le aveti pe stoc?

Noi lucram numai la comanda, dar uneori mai avem si mici stocuri.

Cum se procedeaza cu plata?

Pentru comenzile de mobilier si confectii metalice se plateste un avans de 60%, iar restul in momentul livrarii la domiciliu. Plata se face integral pentru celelalte produse.

Cand se efectueaza montajul?

Montajul se realizeaza doar dupa ce clientul plateste conform indicatiilor de mai sus.

Cat timp dureaza montajul mobilierului?

In general, mobila se monteaza intr-o zi. La comenzile mai mari, montajul poate dura mai mult.

Corpurile de mobila la comanda se pot suspenda pe orice tip de perete?

Da, corpurile suspendate se pot prinde pe orice tip de perete cu sisteme de fixare adecvate compozitiei peretelui. Acestea pot varia, de la dibluri, conespanduri, coltare, pana la console, rame, picioare sustinere, sisteme de prindere de tavan etc.
Intrucat lucram numai mobila la comanda sistemele de prindere folosite vor fi in concordanta cu gradul de siguranta dorit de client. Trebuie sa amintim faptul ca aceste corpuri suspendate nu trebuie sa suporte o greutate mai mare de 10-20 kg/corp (sarcina utila). Utilizatorii acestor corpuri suspendate trebuie sa evite, pentru siguranta lor si a celor din jur, sarcini suplimentare aplicate corpurilor, cum ar fi vesela, borcane si conserve grele.
Am fost solicitati de catre clienti sa le efectuam reparatii la mobilier, care le-a cazut de pe perete datorita incarcarii exagerate si a prinderii defectuoase executate de cate alti producatori de mobilier.
Nu recomandam niciodata prinderea corpurilor suspendate cu sisteme tip sina, deoarece sarcina utila permisa este de 15 kg/ml de sina, greutate ce este aproape depasita doar de corpurile suspendate goale.

Cum realizati mobila?

Mobila noastra pentru Iasi, cat si pentru orice alta localitate, se realizeaza sub forma unor module independente, ceea ce ne permite sa le transportam si montam mai usor, dar si posibilitatea de a le demonta pentru diferite ocazii, la solicitarea clientului. Cel mai mare avantaj pentru client este ca aceasta mobila la comanda de tipul "module independente" da posibilitatea de a o rearanja sau reorganiza dupa ce va plictisiti de ea si vreti ceva nou, dar fara costuri suplimentare. Astfel, mobila dvs. capata un nou look care da si un aer proaspat casei dvs.

Exista garantie la produsele cumparate?

Da. Oferim garantie 2 ani.
* Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite in mod obisnuit, in conditii normale si in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca acestea se vor uza de-a lungul anilor, chiar si in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare, in limite de umiditate relativa a aerului 50-70% si temperatura de 10-30 grade Celsius.
* Durata medie de utilizare a mobilierului si a scaunelor este de 5 ani.
* Tasarea poliuretanului, intinderea pielii sau a materialului de acoperire, matuirea sau lustruirea materialelor in timp, in limite normale, ca urmare a uzurii, nu sunt considerate defecte.

Oferiti si servicii de post garantie?

Da, pentru mobila achizitionata la comanda sau pentru confectiile metalice oferim servicii post garantie, contra cost, cum ar fi:
- refinisare, rebaituire, lacuire,
- inlocuire componente mobila,
- retapitare etc.

Executati mobila sau confectii metalice si in afara orasului Iasi?

Da. La cererea clientului, echipa noastra se deplaseaza atat pentru masuratori cat si pentru livrarea marfurilor in orasul de domiciliu al acestuia, contra unei taxe de deplasare ce se stabileste in functie de distanta parcursa si volumul de marfa.
Intalnirile cu clientii pentru comanda mobila sau confectii metalice in Iasi sau in alta localitate se programeaza telefonic.